balloon overons

OVER ONS


Maurik van den Steen"Gedrevenheid in creëren, een passie voor webtechnologie, en een behoefte aan zelfstandig ondernemerschap hebben geleid tot het bedrijf Big Baboon. Een jonge onderneming, maar met ervaring in webdesign sinds de tijd dat het internet zoals wij dat kennen nog maar in de kinderschoenen stond. In 2005 rondde ik mijn masterstudie muziektechnologie af als programmeur voor audiotoepassingen aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, en hoewel ik nooit spijt van mijn studiekeuze heb gehad vond ik grafisch ontwerp vaak leuker dan wat ik deed voor mijn studie. Pas veel later, toen de content management systemen op de markt kwamen, begon ik me te verdiepen in pure code als CSS en PHP om niet meer afhankelijk te hoeven zijn van software die websites voor je genereren. Na een aantal interessante webopdrachten heeft dit geresulteerd in een bedrijf dat zich sinds 2014 onderscheidt in vooruitstrevend en betaalbaar webdesign en betrouwbare en persoonlijke technische ondersteuning.

Naast Big Baboon werk ik op freelancebasis als theatertechnicus en ben ik regelmatig ergens in Oost Europa of Rusland te vinden, en bij voorkeur in de bergen, waar ik het flexwerken tot een kunst probeer te verheffen."

Maurik van den Steen

Wie is Big Baboon?

Big Baboon is een eigenwijze groene baviaan met blauwe overall die als assistent meehelpt in het bedrijf. Mocht u op de koffie komen: wees niet bang, hij is ongevaarlijk. U stelt hem tevreden door ons zoveel mogelijk opdrachten te geven.