Big Baboon Webdevelopment is een onderneming die alleen ondergetekende het recht geeft op inzage in de persoonsgegevens en alleen onder strikte voorwaarden en volgens Europese privacyregels mag worden doorgegeven aan derden. Bij de verwerking houdt Big Baboon Webdevelopment zich aan de eisen die deze privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat het:

  • duidelijk vermeldt met welke doeleinden persoonsgegevens worden verwerkt. Dat gebeurt onder andere met deze privacyverklaring
  • de verzameling van persoonsgegevens beperkt tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden
  • je eerst vraagt om uitdrukkelijke toestemming om je persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin jouw toestemming is vereist
  • passende beveiligingsmaatregelen neemt om jouw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken
  • je recht respecteert om jouw persoonsgegevens op jouw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Welke persoonsgegevens worden verwerkt en waarom?

Big Baboon slaat jouw persoonsgegevens op als je klant bent of je interesse toont in de diensten en producten en daarbij je naam en e-mailadres zelf doorgeeft.

Bij een bezoek aan deze website

Volgens de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) behoren ook IP adressen tot persoonsgegevens. De website gebruikt deze IP adressen om inzicht te krijgen waar en waarom de website wordt bezocht. We doen dit met Google Analytics. Zie voor het gebruik van cookies het gedeelte ‘Cookies’.

Wanneer je Big Baboon Webdevelopment benadert via de mail, telefoon of contactformulier

Big Baboon Webdevelopment zal naam, telefoonnummer en het e-mailadres dat je opgeeft, opslaan en gebruiken om je later te kunnen beantwoorden of van dienst te kunnen zijn. Deze gegevens worden bewaard zo lang als nodig is, maar nooit langer dan wettelijke vastgestelde termijn.

Als je klant bent

Wij verzamelen de volgende persoonsgegevens om de diensten naar behoren te kunnen uitvoeren: voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres, factuuradres en betalingsgegevens. Deze gegevens zijn nodig om contact te kunnen houden met de klant, om de website van de klant te kunnen hosten, voor het aanvragen van domeinnamen van de klant, voor het versturen van nieuwsbrieven en voor het uitvoeren van administratie en facturatie.

Hoe lang bewaart Big Baboon Webdevelopment persoonsgegevens?

Big Baboon Webdevelopment bewaart je gegevens niet langer dan de verplichte wettelijke termijn of, wanneer dit niet van toepassing is, niet langer dan noodzakelijk is dan voor het uitvoeren van de overeenkomst of verwerken van een aanvraag. Back-ups worden bewaard zo lang je een hostingabonnement hebt bij Big Baboon Webdevelopment. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist, maar nooit langer dan 7 jaar na het sluiten van de overeenkomst.

Delen van persoonsgegevens met derden

Voor het uitvoeren van werkzaamheden, voor facturatie en klantgerichte nieuwsbrieven, gebruikt Big Baboon Webdevelopment diensten en producten van derde partijen. De volgende services/bedrijven maken gebruik van jouw persoonsgegevens die Big Baboon Webdevelopment met ze deelt:

  • Siteground (De hostingpartner)
  • Mollie (voor online betalingen)
  • Paypal (voor online betalingen)
  • Moneybird (administratie- en facturatieprogramma)
  • Mailchimp (voor het versturen van updates)
  • Motz Administraties (De boekhouder)

Voor het privacybeleid van deze diensten verwijzen wij je naar de desbetreffende website. Met uitzondering van de hierboven genoemde diensten, geven wij je persoonsgegevens onder geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als Big Baboon Webdevelopment dit wettelijk verplicht is.

Cookies

Wat zijn cookies?

Een cookie is een klein tekstbestandje dat een website op de harde schijf van je computer zet wanneer je de site bezoekt. De belangrijkste functie van cookies is om de ene gebruiker van de andere te onderscheiden.

Welke cookies gebruikt Big Baboon Webdevelopment?
  • __cfduid - Cloudflare cookie, voor netwerkdetectie ten behoeve van de veiligheid
  • _ga, _gat en _gid) – voor het bijhouden van gebruikersstatistieken met Google Analytics. Hierdoor kan de website beter worden afgestemd op zijn bezoekers. Je IP adres is niet zichtbaar voor deze metingen.

Big Baboon Webdevelopment gebruikt alleen functionele en analyserende cookies waarvoor geen expliciete toestemming gevraagd hoeft te worden.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens Big Baboon Webdevelopment van jou in bezit heeft, kun je altijd contact opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens Big Baboon Webdevelopment van je heeft er wat daarmee wordt gedaan
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Wijzigingen in de privacyverklaring

Met nieuwe wetswijzigingen op het gebied van veiligheid en privacy voor consumenten kan het voorkomen dat deze privacyverklaring wordt herzien.

Als je vindt dat je niet op de juiste manier bent geïnformeerd, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactinformatie

Maurik van den Steen
Big Baboon Webdevelopment

Bredeweg 80
2761 KA Zevenhuizen
The Netherlands

+31 6 45702051
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.bigbaboon.nl

KVKnr: 59821728
BTWnr: NL181776467B02